Acunpunctuur Liang

Over De Praktijk

Behandelaar

Jili Liang:
eigenaresse Acupunctuur Liang

Mijn naam is Jili Liang. Ik ben opgegroeid in de stad Nanning in het zuidwesten van China. 

Ik ben gediplomeerd acupuncturiste. 

Ik geloof dat acupunctuur een waardevolle aanvulling op de Westerse geneeskunde kan zijn. Waar de Westerse/reguliere geneeskunde goed is in acute of levensbedreigende ziektebeelden, is de acupunctuur uitermate geschikt voor chronische ziektebeelden. Ook als preventieve geneeskunde is acupunctuur een goede optie. 

Om mijn kennis te verbreden en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van TCG volg ik cursussen en ga ik regelmatig terug naar China om inspiratie op te doen.

Jili
Eigenaresse

Acupunctuur Liang is aangesloten bij de Koepel Alternatieve Behandelwijzen (KAB) en de Nederlandse Verenging voor Traditionele Chinese Geneeskunde Zhong .

KvK: 82164800