Acunpunctuur Liang

Reviews

Nouchka Chong
Read More
Ik zocht een nieuwe acupuncturist en ben uiteindelijk bij acupunctuur Liang terecht gekomen. De eerste keer dat ik Jili zag, had ik meteen een goed gevoel bij haar. Het is een hele lieve vrouw. Jili is zeer professioneel en ze gaat secuur te werk. Tijdens het gesprek neemt ze de tijd en luistert ze aandachtig naar je situatie en klachten. Ik had veel SOLK problemen. Ze kijkt naar hetgeen waar je last van hebt en in overleg combineert ze verschillende behandelingen op basis van je lichamelijke klacht(en). Sinds ik bij Jili kom en een paar behandelingen heb gehad merk ik nu al veel verschil. Veel van mijn klachten zijn minder geworden en zelfs bepaalde (pijn) klachten zijn weg. Ik raad iedereen acupunctuur Liang aan.

Reactie van de eigenaar:
Hallo Noa, bedankt voor je feedback, groetjes Jili, AcupunctuurLiang
Laura Elshof
Read More
Ik ben erg geholpen door Jili. Ze is heel lief, luistert goed en denkt echt met je mee. De behandeling zelf is pijnloos. Jili zorgt dat je je constant op je gemak voelt. Daarnaast is Jili ook zeer deskundig: ze bedenkt elke behandeling hoe ze je het beste kan helpen. Super!
Aphra Rekkers
Read More
Jili is superlief en betrokken. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je. Je krijgt een uitgebreide acupunctuur behandeling met regelmatig wat extra's zoals een hoofd-of rugmassage of iets anders wat afkomstig is uit het verre oosten.

Reactie van de eigenaar:
Dankjewel voor je feedback, Groetjes AcupunctuurLiang
Stephanie Hendriks
Read More
Vandaag acupunctuur behandeling gehad . Wordt meteen op je gemak gesteld en tijdens de behandeling heerlijk ontspannen . Na de behandeling merk ik al verschil in minder pijn .

Reactie van de eigenaar:
Beste Stephanie, Fijn om te horen de pijn is verlicht. Mvg, Jili, AcupunctuurLiang
Gerda De laure
Read More
Super tevreden met de behandelingen die ze bij je doet. Het helpt bij mij enorm veel met de klachten die ik had. En tevens ook een hele aardige en lieve vrouw. Een echte aanrader voor iedereen!!!

Reactie van de eigenaar:
Hallo Gerda, fijn dat ik je kunt helpen😊 Groeten, Jili AcupunctuurLiang.
Lieske Coumans
Read More
Als cadeau van mijn familie kreeg ik een eerste bezoek aan Jili voor behandeling van mijn RSI-klachten. Dit was zo'n ontspannend bezoek dat ik meteen nieuwe afspraken heb gemaakt. Jili is een lieve vrouw die je op je gemak stelt en de tijd voor je neemt. Ze legt goed uit wat ze doet en waarom. Ze geeft ook advies voor kruiden, eten en leefstijl. Ze heeft ook cupping toegepast toen mijn rugspieren niet wilden ontspannen. Mijn RSI-klachten spelen al jaren en zullen daarom niet zomaar weg zijn, maar ik ga zeker met de behandelingen door omdat ze meteen heel ontspannend werken. Ook zijn mijn hoofdpijnklachten weg, zijn mijn handen beter doorbloed, en heb ik minder doortrekkende pijn bij het zitten.

Reactie van de eigenaar:
Dankjewel Lieske😊
Jessy Seebregts
Read More
Jilli is een heel prettige behandelaar; luistert goed, neemt de tijd, rustig. Ik ga graag naar haar toe en kom er altijd heel outs
J. Schellekens
Read More
Ik ben met overgangsklachten naar Jili gegaan. Ze heeft mij heel erg goed geholpen, de klachten zijn haast verdwenen. Ze waren echt hevig voordat Jili mij behandelde. Ze is heel kundig en niet geheel onbelangrijk ook heel aardig! Ik beveel haar zeker aan! Ze is top! 👍🏼👌🏼
Jelle Zeegers
Read More
Super behandelingen gehad & zeer vriendelijke service, ik kwam binnen als een een extreme stresskip met veel verschillende stressklachten en onrustige/slapenlozen nachten . Maar al naar 3 behandelingen van Jili, voel ik mij al een heel ander mens! Het gevoel dat er weer rust in mijn lichaam is, en ik weer helder kan nadenken. En bewuster kan genieten van mijn dagen en momenten. 🙏🏼
silvia knoben
Read More
Ik kom bij Jili voor verschillende klachten, maar met name voor stress klachten en om tot rust te komen. Jili neemt altijd de tijd en gaat heel professioneel en secuur te werk. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen en ga altijd relaxt weer de deur uit. Vooral de Cupping massages zijn heerlijk ontspannend.

Reactie van de eigenaar:
Dankjewel Silvia voor je vertrouwen😊
Jill Van keulen
Read More
Ik kwam met rugpijn klachten hier terecht. Ik was al wel bekent met acupunctuur, maar de combinatie van acupunctuur met cupping was fijn. De sfeer is heel relaxt.

Reactie van de eigenaar:
Bedankt Jill😊
Marloes van Cuyck
Read More
Jilli is een ontzettend goede professional! Ze stelt je gerust, is empatisch en ik ervaar veel profijt van de behandelingen!
Natascha Schonewille
Read More
Mijn dochter van 17 is onder behandeling van Jili. Mijn dochter heeft epilepsie en had de laatste tijd meerdere malen per dag last van tintelingen in haar hand, wat kan duiden op een beginnende epileptische aanval. Ze was ook snel vermoeid. De behandelingen (acupunctuur) hebben ervoor gezorgd dat mijn dochter geen last meer heeft van tintelingen en minder snel vermoeid is. Haar lichaam is nu meer in balans. Jili neemt echt de tijd voor haar en mijn dochter voelt zich erg op haar gemak bij Jili. Wij zijn erg tevreden!!
marieke Wieringa
Read More
Jili Liang geeft mij bij binnenkomst al een welkom en ontspannen gevoel. Ze ontvangt je in haar fijne sfeervolle maar rustige kamer. Tijdens het gesprek luistert ze aandachtig naar je situatie en klachten Ze heeft soms verbanden aan die jezelf nog niet zag. Dit ervaar ik als erg steunend. De behandeling van acupunctuur geeft Jili Liang in fijne rust. Ze combineert in overleg verschillende behandelingen. Na een aantal behandelingen is mijn extreme vermoeidheid en emotionele onrust verdwenen. Ook heeft ze mij goed geholpen bij een acute slijmbeursontsteking.

Reactie van de eigenaar:
Bedankt Marieke☺️
Leyla Star
Read More
Ik vind het een prettig sfeer en een prettig, aardige behandelaar die goed begrijpt wat de probleem is. Na de eerste keer een acupunctuur behandeling waren m’n rug klachten al verminderd voor 80% en daar ben ik heel blij mee.
Jimmy Middendorp
Read More
Wat een gezellige en rustgevende dag heb ik gehad! Jili heeft met mij van te voren gesproken over waar ik last van had en heeft mij daar erg goed advies voor gegeven. Met als resultaat mijn eerste acupunctuur sessie. Een beetje spannend, maar dit ging super goed! Het heeft mij de rust gegeven die ik nodig had. Bedankt Jili! Zeker een aanrader.

Reactie van de eigenaar:
Bedankt Jimmy😊
Paul van Weert
Read More
Jili Liang, een prettig en kundig behandelaar. Ik kampte al 6 maanden met tennisarm klachten. Na 3 acupunctuur behandelingen bij Jili waren vrijwel al deze klachten verholpen. Ik kan Jili’s praktijk dan ook ten zeerste aanraden.

Reactie van de eigenaar:
Dankjewel Paul🍀
Liliana
Read More
Zeer tevreden over de behandelingen. Mijn klachten zijn bijna helemaal verdwenen. Jili neemt tijd en luistert goed naar mij. De massages (cupping) zijn de kers op de taart. Na de behandeling krijg ik veel rust en energie. Echte aanrader voor elke vrouw met de overgangsklachten.

Reactie van de eigenaar:
Bedankt Liliana! Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze behandelingen:-)
Sabine de Wijs
Read More
Echt een aanbeveling. Wat bijzonder dat na een aantal behandelingen de klachten verdwenen. Op zo'n ontspannen manier. Al heel wat jaren verschillende therapie en ziekenhuis bezoeken gehad en nu na 5 behandelingen is het opgelost. Dank je wel.
SSA Haurissa
Read More
Heel erg goed geholpen! Zeker een aanrader!
Hanneke Liebregts
Read More
Lieve vrouw. Fijn overleg en pakt klachten effectief aan.
Abigail Vloet
Read More
I tried the acupuncture treatment for my first time yesterday with Jili. I really appreciate her because she was listening, connected with me, and was very comforting through this process. I have a lot of stress and it helped a lot, but I need to continue the sessions!
Viktorija Stepanova
Read More
Each session was very pleasant and healing. Always lovely atmosphere and she always are very careful when working. I had 11 or 12 session together. My health at first was in very bad condition so I wanted to go to as many sessions possible. Now I can see huge inprovement in my health. My head is not hurting even when my body is going trough stress, my menstrual pain is gone, I sleep deeper and what a surprise for me was that I noticed my breathing is deeper and more relaxed then before and all this I haven't expierienced in many years. It's like I feel my body is gaining life force inside. I really do suggest anyone to choose her as your doctor. You never know what you miss if you don't try. She also combines different technics based indiviualy on pacients needs. To me it was cupping, acupuncture, sometimes massage and moxa! She gives also chinese herbs.

Reactie van de eigenaar:
Hi Viktorija, I’m glad to see your health is improving after each acupuncture session. Keep the good work😊 Greeting, Jili AcupunctuurLiang